connecta@eqhoes.com
1, Diss Torre Mossèn Homs 7

Equitació Holística Espiritual-Energètica

Our Mission
Home » Our Mission

Mission & Vision

Goals

Assolir una connexió estable, profunda i autèntica a través d'una  comunicació de qualitat, transparent amorosa i respectuosa en l'exercici de l'Equitació i en la relació humana-equina.

Despertar la consciència mutua en el binomi  humà - equí. 
Enviroment

Entrenem els nostres cavalls en natura, al medi natural controlat, com si ho fes a la muntanya, sense estalviar-li reptes que l'enforteixen holísticament

Pista de doma.

Pista petita de Trec

Camp de Trec / propiocepció

Camp pasturatge entrenament natural

Gràfic guia d'Eqhoes


 

Environmental Enforcement

Assesorament i entrenament

Entrenament i Assesorament Individuals

Equitació Holística Espiritual pel Benestar, l'equilibri i la connexió amb el ser en el binomi humà - equí (Interdisciplinari). Aquí i Ara. Generar presència, connectant a escala física, emocional, energètic i mental (holística) amb la pròpia consciència per a poder veure i connectar a escala holística amb el cavall, despertant la consciència mútua en el binomi Humà-equí.(Transdisciplinari).

Eqhoes és crear un espai de comunicació, connexió, cura i benestar entre espècies dins l’esport i el dia a dia. És crear un espai holístic entre humà i equí.

 Basat en  el  respecte i la  comunicació mútua tot  aprenent i establint  un  llenguatge comú entre  ambdues  espècies més  de  caire  espiritual i de consciència física, de contacte estret, emocional, mental i energètic. Si aquesta relació camina cap a l’esport amateur o  professional ha de ser una  equitació de  creixement personal i consciencia, dins d’un canvi  de  paradigma des de  dins.  Eqhoes.

 

Entrenament i  Assesorament en Grup

 

Superació de reptes en l'àmbit natural amb una visió holística i connectada amb la visió equina de cada cavall.

Procés pas a pas en el tempo real de cada binomi aprofundint en  cada repte respecte el  seu  enfoc, les resitències que  produeix i la  resolució de l'obstacle a superar.

Eqhoes i Lsc llengua de signes Catalana

Atenció Especialitzada

Equitació per al creixement personal i del binomi. Cada individu és un micro-cosmos dins del gran cosmos creat, per això treballo des de i dins d'aquest petit món per ajudar-lo a recordar la connexió amb la gran essència i l’univers on vivim per tal que la creativitat, el benestar, la consciència i l'alegria de ser com el sentir de cada persona creixi i es desenvolupi en una harmonia i relació satisfactòria amb la resta de micro-cosmos i amb si mateix, a través del cavall, vehicle únic cap al nostre interior i un gran traductor missatger de la consciència universal, potenciant el binomi únic i ancestral- espiritual humà-equí.

Benestar equilibri i connexió 

Acostant el  món  humà  al  món equí a través  de l'espiritualitat i la consciència. Mirem el binomi cavall genet/amazona com un tot des de la profunditat del Ser, des del coneixement i respecte pel llenguatge comunicatiu d’ambdós creant un pont d’unió indivisible a través del joc, la comprensió, la compassió, l’entesa i l’absolut respecte i coneixement sobre el món i la forma de percebre el món d’aquest bellissim company equí, alhora que descobrim el nostre propi.

Jo i Carusso transparència

Mediació  i Comunicació Equina

Què ens diuen? Què volen comunicar-nos? Què necessiten? Què volen que

 sabem? Ens  parlen  constantment, només cal saber escoltar-los per a rebre la vital informació que  desitjen fer-nos arribar.

Com a  mediadora equina, faig de pont entre l'humà i l'esperit del  vent anomenat Equí/Cavall. La meva  filosofia i el  meu  continu  aprenentatge espiritual i etològic em  porta  a crear una metodologia  de relació  amb  els  equins  diferent i  molt més profunda, basat en  el  respecte i la  comunicació mútua tot  aprenent i establint  un  llenguatge comú entre  ambdues  espècies més  de  caire  espiritual i de consciència física, de contacte estret, emocional, mental i energètic. Si aquesta relació camina cap a l’esport amateur o  professional ha de ser una  equitació de  creixement personal i consciencia, dins d’un canvi  de  paradigma des de  dins.  Eqhoes.

Clau de llum eugassada3

Trec Evolutiu

Superació de reptes en l'àmbit natural amb una visió holística i connectada amb la visió equina de cada cavall.

Procés pas a pas en el tempo real de cada binomi aprofundint en  cada repte respecte el  seu  enfoc, les resitències que  produeix i la  resolució de l'obstacle a superar.

obstacle Trec Evolutiu
Utilitzem cookies per a oferirte el millor servei i comoditat alhora de navegar per la nostra web i  adquirir la nostra  informació. Ho deixem al  teu criteri. Gràcies i  Benvingutda!    Más información
Privacidad